Zomer activiteiten in het Kleinwalsertal

Bergbahnticket is inclusief!

Het is weer tijd om zomervakantie te boeken! Bij Vakantiehuis Verdoorn in het Kleinwalsertal genoeg te doen!
In het Kleinwalsertal is ook in de lente, zomer en herfst genoeg te beleven. Voor jong en oud en of u nu van ultiem ontspannen of van avontuur houdt.

Wandelen

In het Kleinwalsertal kunt u genieten van maar liefst 150 km aan wandelroutes. Van beginner tot gevorderde kunt u langs de wandelpaden genieten van de prachtige omgeving. Vier de zomervakantie in Kleinwalsertal.

Mountainbiken
U kunt gebruik maken van verschillende mountainbike paden. Er zijn routes van 11 tot 72 kilometer met hoogteverschillen tussen de 200 en 2200 meter. U kunt routekaarten bij het toerismepunt in het Kleinwalsertal kopen en via deze link vindt u ook enkele routes. Mountainbikes en e-bikes zijn te huur in het Kleinwalsertal maar u kunt ook zelf fietsen meenemen. U kunt de mountainbikes op het terras of in de skiberging stallen.

Kinderen
Ook voor kinderen is er in het Kleinwalsertal voldoende te beleven, zomervakantie in Kleinwalsertal is ideaal!. In Riezlern bevindt zich bijvoorbeeld 
een openlucht zwembad, in Baad is een midgetgolfbaan en in Riezlern een skatepark. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen mee doen aan een avonturen programma met Burmi.  
Startpunt is bij het Walserhaus, het toerisme bureau. Daarnaast kunnen de echt kleine kinderen vanuit het beneden appartement in de tuin spelen en heeft het bovenappartement twee zeer ruime omheinde balkons. In de omringende weilanden staan verschillende dieren.

Overige activiteiten
In het Kleinwalsertal hoeft u zich geen moment te vervelen. Naast wandelen en mountainbiken kunt u van de natuur genieten vanuit een paardenkoets, u kunt vissen bij de prachtige Breitach, ontspannen in een zwembad of wellness, een rit te paard door het landschap van het Kleinwalsertal maken, een ritje op de rodelbaan, of bergbeklimmen. Op de website van het Kleinwalsertal – www.kleinwalsertal.com – vindt  u een overzicht van de vele activiteiten. 

Liftpas
In de zomer kunt u bij ons kosten loos gebruik maken van alle bergliften in het Kleinwalsertal, Söllereck, Nebelhorn en Fellhorn!  
Via deze link vindt u een exemplaar van ‘Alpin das Bergmagazin’ waar u een indruk krijgt van verschillende activiteiten die in het Kleinwalsertal te beleven zijn.