Skigebied in Kleinwalsertal

De bus gaat langs alle skigebieden en dorpen in het Kleinwalsertal. Op 5 minuten lopen vanaf het huis vindt u de dichtstbijzijnde skilift, de Zaferna. Vanaf deze lift kunt u gebruik maken van twee pistes of via een glijweg door skiën naar het Heuberg skigebied of naar de Walmerdingerhorn. Op 900m vanaf het huis bevindt zich het Walmerdingerhorn skigebied. Dit is een blauw/rood/zwart skigebied met goede offpiste mogelijkheden. Vanaf dit skigebied kunt u tot dicht bij huis skiën doormiddel van een glijweg of offpiste.


Op 4 km vanaf het appartement in Kleinwalsertal bevindt zich het Kanzelwandbahn skigebied. Met de Walserbus is dit ongeveer 10 minuten. Dit gebied biedt vele mogelijkheden voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër. Ook hier zijn voldoende offpiste mogelijkheden. Op iets minder dan 5km vanaf het huis is het Ifen skigebied te vinden. Dit wat kleinere maar mooie natuurgebied heeft een aantal mooie pistes voor de gevorderde skiër. Wat verder (12km), maar ook nog goed te bereiken met de skibus, is de Nebelhornbahn in Oberstdorf. Richting Oberstdorf vindt u de Söllereckbahn. De Walserbus rijdt hier ook langs. Dit lage skigebied met gondel biedt vele mogelijkheden voor de beginnende skiër. In 2017 zullen de skigebieden van de Ifen en Walmendingerhorn verbeterd worden waardoor de sneeuwzekerheid nog meer zal toenemen.

Eetgelegenheden
Aan de pistes vindt u enkele apres-ski gelegenheden en u heeft er een grote keuze aan eetgelegenheden.In het dal bevinden zich eveneens voldoende eetgelegenheden op loopafstand van het huis.

Kindvriendelijk
In het Kleinwalsertal zijn veel kindvriendelijke skiliften en pistes. In het dal zijn meerdere skischolen.

Skipas
Een skipas is geldig voor alle skigebieden. Zie deze link voor meer informatie.