PRIJZEN

PRIJZEN

Reserveren
Bent u op zoek naar een mooi vakantiehuis op een prachtige bestemming? Vakantiehuis Verdoorn in het Kleinwalsertal bevindt zich in een prachtige omgeving met een ruime keuze uit verschillende activiteiten. Het vakantiehuis is in de winter en in de zomer beschikbaar en je kunt er met het hele gezin naartoe. In het vakantiehuis kunnen 2-12 personen verblijven. Het huis kan in zijn geheel gehuurd worden, maar ook als twee losse appartementen. Het bovenste appartement is geschikt voor max. 8 personen en het onderste appartement is geschikt voor max. 6 personen. Vakantiehuis Verdoorn in Mittelberg biedt veel mogelijkheden!
 
De kosten zijn exclusief eindschoonmaak en Kurtax van € 3,90 per persoon per dag vanaf 14 jaar (vanaf 1-12-2024: 4,40). Eindschoonmaak van het boven appartement van 150m2 bedraagt €140 en de eindschoonmaak van het beneden appartement van 70m2 bedraagt €70. Voor de schoonmaak van het gehele huis betaalt u €210. 
 
 

Vakantiehuis Kleinwalsertal: Een betoverende vakantie

Bent u geïnteresseerd in het vakantiehuis en bent u benieuwd naar de mogelijkheden, de prijzen of wilt u extra informatie? Neem gerust contact met ons op via +31 (0) 6 537 893 00 of stuur een mail naar ferienhausverdoorn@gmail.com

Ontdek Mittelberg

Klaar voor je vakantie naar Oostenrijk?