Zomer in Kleinwalsertal!

Inclusief een Bergbahnticket!

Zomeractiviteiten in kleinwalsertal

Contact opnemen

Het is weer tijd om zomervakantie te boeken! Bij Vakantiehuis Verdoorn in het Kleinwalsertal is genoeg te doen! In het Kleinwalsertal is ook in de lente, zomer en herfst veel te beleven. Voor jong en oud en of u nu van ultiem ontspannen of van avontuur houdt.

Zomervakantie in het Kleinwalsertal is ideaal! In Riezlern bevindt zich bijvoorbeeld een openlucht zwembad met uitzicht op de bergen! In Baad is een midgetgolfbaan en in Riezlern een skatepark. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen meedoen aan een avonturen programma met Burmi. Startpunt is bij het Walserhaus, het toerisme bureau. In de omringende weilanden bij het vakantiehuis staan verschillende dieren.

In het Kleinwalsertal hoeft u zich geen moment te vervelen. Naast wandelen en mountainbiken kunt u van de natuur genieten vanuit een paardenkoets, u kunt vissen aan de prachtige Breitach, ontspannen in een zwembad of wellness, een rit te paard door het landschap van het Kleinwalsertal maken, een ritje op de rodelbaan, abseilen of bergbeklimmen.

Genieten van het prachtige uitzicht op de bergen kunt u al vanaf het terras of één van de balkons van Vakantiehuis Verdoorn! 

Activiteiten rondom Kleinwalsertal

Trail running

Ontdek de natuur in de puurste vorm. Er worden tegenwoordig zelfs wereldkampioenschappen georganiseerd voor deze sport! 

Klimmen

Ga op avontuur en beklim de mooiste bergen in de omgeving van Mittelberg. 

Canyoning

Ontdek verborgen watervallen, kristalheldere zwembaden, canyons en andere ongelooflijke wonderen van de natuur. 

Kleinwalsertal

Zomer en winter vakantie

Bent u op zoek naar een zomer of winter vakantie? Vakantiehuis Verdoorn heeft een ideale ligging en is een geschikte vakantiebestemming voor alle seizoenen! Vanuit het huis en vanaf de balkons heeft u een prachtig uitzicht op de bergen wat een heerlijk vakantiegevoel geeft. 

Ontdek Mittelberg

Klaar voor je vakantie naar Oostenrijk?