HET HUIS

Het HuiS

Reserveren

Het huis bestaat uit twee appartementen. Een groot appartement van 150 m2 woonoppervlakte verdeeld over de begane grond en de bovenverdieping en een ruim beneden appartement met een woonoppervlakte van 70 m2. In het huis bevindt zich een skistal.

Het gehele huis biedt in totaal plaats aan 2 -12 personen. Het huis kan in zijn geheel gehuurd worden, maar ook als twee losse appartementen. De appartementen in het Kleinwalsertal zijn zowel in de winter als in de zomervakantie de ultieme plek om vakantie te vieren.

Het 150 m2 appartement heeft plaats voor 8 personen. In het appartement bevindt zich een grote keuken met oven en afwasmachine. Aan de eettafel is plaats voor 10 personen. In de woonkamer staat een houtkachel en een bedbank. Verder heeft dit appartement de beschikking over 2 separate wc’s, 2 badkamers, Finse sauna en 2 balkons op het zuidoosten. De 3 slaapkamers op de bovenverdieping hebben 2 persoonsbedden met dubbele matrassen.

Het benedenappartement van 70m2 heeft een mooi uitzicht op de bergen en een eigen terras. De keuken en woonruimte zijn ingericht voor 2 tot 6 personen. De keuken heeft een afwasmachine en een oven. Er zijn twee badkamers met douche en toilet. Het benedenappartement heeft twee slaapkamers en in de woonkamer staat een bedbank. De eerste slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer/toilet. De tweede slaapkamer heeft een 2 persoonsbed met dubbele matrassen.

De woonkamers hebben een televisie en het huis beschikt over internet. Het huis is zomer en winter goed te bereiken. Het gehele huis kan gehuurd worden voor een groep van maximaal 12 personen. Bekijk nog meer specificaties over vakantiehuis Verdoorn in Mittelberg.

Het huis staat aan de Höflerweg op nummer 8A in Mittelberg.

 

OMGEVING

Mittelberg 

Vakantiehuis Verdoorn heeft een ideale ligging in het Oostenrijkse Mittelberg. Het huis kenmerkt zich door ruimte, comfort, uitzicht en goede bereikbaarheid. Vanuit het huis en vanaf de balkons heeft u een prachtig uitzicht op de bergen wat een heerlijk vakantiegevoel geeft.

Ontdek Mittelburg

Bereid je voor op je vakantie in Oostenrijk.