VERHUUR

Het vakantiehuis in Mittelberg is te huren van zaterdag tot zaterdag. In sommige gevallen is het mogelijk om vanaf een andere dag te huren maar dit hangt van de beschikbaarheid af. U kunt het huis voor een periode van minder dan een week huren maar in het hoogseizoen betaalt u huur voor een gehele week.

Het grote appartement van 150m2 heeft 3 slaapkamers en in de woonkamer staat een slaapbank. Het ruime benedenappartement van 70m2 heeft twee slaapkamers en eveneens in de woonkamer een slaapbank. De kosten zijn exclusief eindschoonmaak en Kurtax van € 3,70 per persoon per dag vanaf 14 jaar. Eindschoonmaak van het boven appartement van 150m2 bedraagt €120 en de eindschoonmaak van het beneden appartement van 70m2 bedraagt €60. Voor de schoonmaak van het gehele huis betaalt u €180. Het boven appartement kan voor maximaal 8 personen gehuurd worden, het beneden appartement voor maximaal 6 personen en het gehele huis kan voor maximaal 12 personen gehuurd worden.

Direct na reservering dient u een aanbetaling te doen. Enkele weken voor de door u gehuurde periode dient u het volledige bedrag te voldoen.

Omgeving

Mittelberg 

Vakantiehuis Verdoorn heeft een ideale ligging in het Oostenrijkse Mittelberg. Het huis kenmerkt zich door ruimte, comfort, uitzicht en goede bereikbaarheid. Vanuit het huis en vanaf de balkons heeft u een prachtig uitzicht op de bergen wat een heerlijk vakantiegevoel geeft.

Ontdek Mittelberg

Klaar voor je vakantie naar Oostenrijk?