vakantiehuis huren kleinwalsertal

Zomervakantie Kleinwalsertal

Toe aan een actieve zomervakantie? Dan is een vakantie in Kleinwalsertal Oostenrijk perfect voor jou! Misschien denk je niet meteen aan Oostenrijk als je op zoek bent naar een vakantiehuis in de zomer. Toch heeft deze verrassende bestemming enorm veel te bieden. Kleinwalsertal is een hooggelegen Alpen vallei in Oostenrijk. Het bestaat uit drie dorpen Riezlern, Hirschegg en Mittelberg. Het ligt op zo'n 1.100 - 1.250 meter hoog aan de noordelijke kant van de Alpen. Ontdek Oostenrijk, het fiets- en wandelparadijs voor een top zomervakantie.

Vakantiehuis Oostenrijk huren - veelzijdig en divers

Vakantiehuis Verdoorn is de perfecte accommodatie om bij te komen van een actieve dag. In het vakantiehuis kan je genieten van het prachtige uitzicht over het bergachtige landschap. Wat je ook zoekt je vindt het in Oostenrijk! Wat je voorkeur ook mag zijn; bij Vakantiehuis Verdoorn ben je gegarandeerd van comfort, privacy en vrijheid van een eigen vakantiehuis.

Luxe zomervakantie appartement

Wil je het echte Alpengevoel ervaren? Dat kan in het mooie Kleinwalsertal. Boek Vakantiehuis Verdoorn voor een buitengewone zomervakantie.

Contact

Zomervakantie in Kleinwalsertal

Niet alleen tijdens de wintermaanden is het appartement Verdoorn in Kleinwalsertal een ideale plek om te vertoeven, maar ook in de zomer kun je hier genieten! Houd je van urenlange wandelingen, ruige mountainbikeritjes door de bergen, een stevige nordic walking of ga je liever voor de extremere sporten? In Kleinwalsertal is het allemaal te beleven. De bergwereld van het Kleinwalsertal biedt een wandelwegennet van meer dan 150 kilometer in vele hoogteverschillen. Niet alleen wandelen en fietsen is dus geschikt, ook klimmen en het maken van dag of meerdaagse tochten is in het Kleinwalsertal mogelijk.

Faciliteiten Kleinwalsertal

In het dorp is een supermarkt met een ruim aanbod. Hier kunnen versnaperingen gehaald worden. Mocht je speelkaarten of Yahtzee vergeten zijn kunnen deze hier aangeschaft worden. Ook is er een bank waar cash gepind kan worden. Qua uitgaansgelegenheden in Kleinwalsertal zijn er diverse bars, cafés en restaurants, ook is er een muziekpaviljoen en een casino.

Interesse in het huren van Vakantiehuis Verdoorn?

Het gehele huis kan gehuurd worden voor een groep van maximaal 12 personen. Vakantiehuis Verdoorn is een plek waar je tot rust komt en kan genieten met z’n tweeën of in grote aantallen. Boek je zomervakantie online. Ook kan je contact opnemen via 31 (0) 6 537 893 00 of mailen naar ferienhausverdoorn@gmail.com.
Vraag een vrijblijvende offerte aan